Suntem determinaţi să atingem cele mai înalte standarde

în tot ceea ce facem.

1966

Anul înfiinţării

40

Profesori calificaţi

12751

Absolvenţi

500

Număr premii obţinute

Avem încredere în viitorul elevilor noştri!

Construcția unui traseu profesional este laborioasă și, uneori, anevoioasă, dar munca, perseverența și interesul pentru performanță deschid calea către succes. Orele de pregătire teoretică cât și cele de pregătire practică, organizate și structurate conform țintelor de educație vizate reprezintă temelia unei construcții de viitor, baza unei cariere, dar și a unei personalități.

Viziune

Viziune

O şcoală cu dimensiuni europene în educaţie, care să egalizeze şansele de educaţie şi reuşită ale tuturor categoriilor de tineri.

Misiune

Misiune

Liceul Tehnologic „Paul Dimo” Galaţi îşi propune: să creeze şi să susţină un mediu educativ de calitate în contextul naţional şi european pentru dezvoltarea intelectuală, socială şi profesională a elevilor; să realizeze tranziţia de la educaţia formală la încadrarea în muncă prin oferirea de noi specializări adaptate cerinţelor pieţii; să asigure formarea de competenţe şi aptitudini conform rutei profesionale alese.

Slogan

Slogan

Lideri în: Tradiție, Performanță, Dinamism

Am un sentiment plăcut când mă gândesc la colaborarea noastră, a firmei Electric Navinstal, cu Liceul Thnologic "Paul Dimo". Am început să colaborăm aproape de când ne-am înființat, adică în 2005, și am adâncit această relație cu fiecare an care a trecut de atunci. Nu am deloc senzația ca iau contact cu o instituție atunci când ajung la Paul Dimo, ci cu oameni vii, calzi și mereu preocupați de cum pot crește valoarea educativă a acestei şcoli. Orașul nostru, județul nostru are nevoie de acest liceu și de oamenii lui. Acolo se formează generații de elevi care ne vor conecta la curent electric navele, casele, spitalele și care vor avea șansa unui start bun într-o carieră internațională.
Simona Iosifescu Manager S.C. ELECTRIC NAVINSTAL S.R.L.
În urmă cu 10 ani ALEWIJNSE MARINE GALAȚI (atunci RETEC SA) a început parteneriatul cu Liceul Tehnologic "Paul Dimo". În tot acest timp am angajat absolvenți de școală profesională și de liceu care s-au dovedit angajați de baza în instituția noastră, cu o atitudine pozitivă față de muncă, ceea ce reprezintă o stabilitate a firmei. Actual avem un număr de 80 de angajați care sunt absolvenți ai liceului. Participăm la ativitatile scolii, prin sponsorizări, asigurarea stagiilor de practică a elevilor și prin actiuni de premiere a eleviilor performanți la olimpiadele tehnice din domeniul electric. Profesorii Liceului Tehnologic ”Paul Dimo” sunt dedicați meseriei, asigurându-ne în permanență o sursă de noi angajați calificați.
Șaptelei Rizan Gheorghe Resource Manager, ALEWIJNSE MARINE GALAȚI
Primul gând care îmi revine în minte de fiecare dată când pașii mă poartă către liceul meu este de ,,Cetatea Fulgerului″. Intrarea este străjuită de un personaj coborât parcă din ,,Legendele Olimpului″ echipat corespunzător meseriei de electrician cu un fulger în mână. Ambiția de copil, m-a făcut sa-mi doresc să stăpânesc eu acel fulger. Viața de licean mi-a fost luminată de profesori dârzi și ambițioși, adevarați fierari călitori de trupuri și suflete. Ca absolvent de liceu, promotia 1994, pot să vă spun că nu am devenit Zeus dar cred ca am dobândit, și sunt bucuros să împărtășesc și la alții, un strop din lumină cunoașterii împărțită elevilor în acest liceu″.
Marius Solomon Absolvent, Colegiul Tehnic ”Paul Dimo” Galați, Specialist resurse umane, Arcelor Mittal Galați